Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Phoebe Price (51) patří k neúspěšným americkým herečkám, které ale vytrvale žadoní o pozornost. V ulicích Los Angeles ji tak můžeme potkat v extravagantních modelech, které zakrývají vše kromě ňader.

Phoebe si zahrála v několika béčkových filmech, účinkovala v televizních show nevalné kvality a za vrchol kariéry považuje jednu epizodu v seriálu Akta X. V porno průmyslu by se ale ještě prosadit mohla, a tak dělá všechno proto, aby se na ni nezapomnělo.

A to i v době, kdy po celém světě řádí koronavirus. Ač to nedělají zdaleka všichni obyvatelé USA, Phoebe jde příkladem a poctivě nosí roušku.

V odvážném modelu pak na veřejnosti cvičila s obručí, aby se udržela ve formě a mohla v budoucnu svůj obleček sundat a ukázat se jen v rouše Evině. Jak je ostatně jejím zvykem. Pozor by si ale měla dát na to, aby si ji na ulici nespletli se ženou lehkých mravů. I Phoebe Price si totiž chce udržet aspoň malinkou úroveň.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám