Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdepak Phoebe Price (51), tohle „nemravné strašidlo“ z Hollywoodu už jiné nebude. Koncem října oslaví zrzavá odpískaná herečka a modelka své pětačtyřicátiny, a zřejmě k té příležitosti si nechala vyrobit novou foto sadu. Tentokrát z venkovské farmy v okolí amerického města Burbank.

Nebyla by to ale Phoebe, kdyby si téma venkovské farmy nevysvětlila po svém. Proto nebuďte smutní, že nechápete, proč je na sérii obrázků, které zde vznikly, jako parodie na Červenou Karkulku. Žádný hlubší podtext v tom nehledejte.

Na několika dalších snímcích už je aspoň tak trochu za „kovbojského anděla pomsty“ (nebo co to s těmi černými křídly zamýšlela). Každopádně o křídla tu, jak asi každý čtenář pochopí, vážně nejde. A rozhodně se nejedná o poslední úlet této „divošky“, nad jejíž prezentací zůstává rozum stát. I proto se na zmíněné snímky do naší galerie mrkněte jen na vlastní nebezpečí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám