Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Neúspěšná rádoby herečka a samozvaná modelka Phoebe Price (51) dnes slaví 44. narozeniny. Zdá se, že s každým přibývajícím rokem je její vystupování ještě žalostnější.

Podivná ženština, která už několik desetiletí neúspěšně přešlapuje před branami hollywoodských studií, už nejspíš nerozlišuje mezi klasickou kinematografií a tvorbou určenou pro dospělé publikum. Phoebe herectví vnímá jako univerzální profesi, při níž je nutné odhalit co nejvíce ze svého těla.

Uvadající zrzka, mezi jejíž charakteristické znaky patří lascivní gesta, líčení jako z travesti show a garderoba prostitutek, má za sebou jen několik štěků. K jejím největším úspěchům patří mini role v jediné epizodě seriálu Akta X, která jí ani nezajistila místo v závěrečných titulcích.

Nestyda s bídnými úspěchy doufá, že její kariéra ještě není u konce. Pozornost na sebe strhává bizarními outfity, jež si sama navrhuje. Zoufalství navíc umocňuje pózami odkoukanými z erotických filmů, takže je málokdy k vidění s nohama u sebe. Ať už Phoebe slaví Vánoce, Valentýna či vyrazí na maškarní ples, vždy vypadá jako účastnice srazu vysloužilých prostitutek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám