Hlavní obsah
Článek

Přestože každá z nich trapasila na opačném konci světa, osud tomu chtěl, že mezi australskou slávychtivkou a bývalou francouzskou striptérkou, která se v USA znemožnila v několika pokleslých reality show, propukla láska. Takovou šílenost světový šoubyznys ještě nezažil!

Vyžilá růžová strašilka Angelique Morgan (48) alias Frenchy se už v minulosti paktovala s podobně zoufalými celebritami jako Phoebe Price (51) či Ana Braga (42), ale jejich vztahy byly jen na přátelské úrovni. Teď se ovšem hudební přízrak svěřil, že je bisexuální a prožívá intimní poměr se ženou.

Novou láskou Frenchy je návrhářka, modelka, dýdžejka a kdo ví co ještě Gabi Grecko (26), jejímž životním triumfem byla loňská svatba s australským miliardářem Geoffreym Edelstenem. S o 46 let starším manželem jí to ale v ložnici moc neklapalo. Po rozchodu si uvědomila, že ji přitahují ženy, a to překvapivě i ta, na níž nejsou přirozené ani vlasy.

Frenchy a Gabi prý prožívají spokojený vztah plný vášně a na veřejnosti se prezentují jako pár. Holky, jež kromě bisexuálního zaměření spojuje i stejný nevkus, se sladily do příšerných outfitů a vyrazily na procházku. V Los Angeles bylo nejspíš příliš dusno, takže odhodily vrchní část oblečení a u silnice se promenovaly v podprsenkách. Řidiči se tak mohli domnívat, že míjejí prostitutky, které vyrazily na lov zákazníků.

Reklama

Další články

Načítám