Hlavní obsah
Článek

Manželé Roman (51) a Petra (36) Vojtkovi před pár dny oznámili, že čekají prvního společného potomka. Novinu se jim dařilo dlouho držet pod pokličkou, zpěvačka s fanoušky zprávu sdílela v šestém měsíci těhotenství.

Pod snímky na Instagramu se začaly hromadit gratulace, a také dotazy. Na některé se Petra rozhodla odpovědět. Fanoušky zajímalo, zda bude dítě ukazovat na sociálních sítích, kolik přibrala nebo jaká byla její cesta k těhotenství.

„Dlouhá,“ odpověděla upřímně zpěvačka. „Srovnat si sebe sama. Přenastavit mozek, aby tolik nepracoval. Připustit si, že mi nic neuteče...právě naopak,“ napsala Petra s tím, že těhotenství ji změnilo a nastavilo nové priority i žebříčky hodnot. „Řeším jen to důležité, užívám si to a je to krásný. Nevím, na co jsem čekala a proč se bála,“ uvedla.

Co se váhových přírůstků týče, zatím Petra nijak zvlášť nepřibrala. „Dost jsem totiž na začátku zhubla, a tak jsem se dlouho vracela na původní váhu,“ svěřila fanouškům. Zda bude dítě ukazovat na svém profilu, zatím neví.

Vojtková se stane matkou poprvé, její muž Roman má z předchozího manželství dceru Editku a syna Bena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám