Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roman Vojtek (52) a jeho krásná manželka Petra Vraspírová (36) pořádně zamotali hlavu svým fanouškům.

Muzikálová herečka totiž na svůj instagramový profil přidala fotku, jak s Romanem leží v pokoji na koberci a v ruce drží roztomilého plyšáka. Ke snímku napsala: „Jednorožec v ruce...na růžovém koberci...co myslíte, co děláme?"

Otázkou vyvedla z míry své fanoušky, kteří v tu ránu začali fotku zkoumat a přemýšlet, co tím chtěl básník říci. Potom, co se zamilovaní manželé Vojtkovi vrátili z romantické dovolené na Maledivách, se pochopitelně v komentářích objevily spekulace o těhotenství.

„No asi přemýšlíte zrovna o dětech......,“ konstatoval fanoušek. „Pokojíček,“ přidala svůj tip jistá slečna. „Radujete se, že bude miminko?“ zeptala se narovinu další. Herečka vzápětí bujnou fantazii svých příznivců utnula jasnou odpovědí: „Ještě ne.“

Chvíli poté vysvětlila, že o pokojíček a děti sice opravdu šlo, ne však proto, že by byla těhotná, ale protože zrovna uspávali Romanovy děti z předchozího manželství. Na jejich společné miminko si budou muset natěšení fanoušci ještě počkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám