Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S dětmi z prvního manželství svého muže Editkou a Benediktem si Petra Vraspírová (36) rozumí. Když se s nimi a Romanem Vojtkem (52) objevila na české premiéře animované pohádky Psí veličenstvo, jejich úsměvy nebyly hrané. Prostě si všichni skvěle rozumí.

Když jsme měli možnost dvojici na premiéře vyzpovídat, stočil se náš rozhovor logicky k připravované veselce. Loni v říjnu se totiž Roman a Petra zasnoubili a podle nepsaných zvyklostí by měla být svatba do roka a do dne. Z jejich potutelných výrazů ve tváři bylo jasné, že se něco chystá.

„Svatba určitě bude, a má-li se uskutečnit do roka a do dne, máme ještě sedm měsíců čas rozhodnout, kdy a kde se uskuteční. Já teď mohu říci jen to, že bude někde v teple,“ naznačil.

Teplo bude určitě třeba u jeho sestry, která žije v Bolívii, anebo ve Spojených arabských emirátech, kde byli milenci na obhlídce minulý rok.

„To je sice pravda, ale příjemné klimatické podmínky budou v létě i u nás, takže se prostě uvidí. Vzít se rozhodně chceme, kdy a kde je jen námět k přemýšlení a rozhodnutí,“ s tajemným úsměvem naznačil Roman.

Cestou do sálu se stihl ještě se svými nejbližšími vyfotit a poté se nechal slyšet, že návštěvy animovaných pohádek pro něj rozhodně nejsou nutnou povinností kvůli dětem, ale je prý nadšeným divákem on i jeho partnerka.

„Je to animovaný příběh a na těch my u nás dost ujíždíme. Myslím si, že v současné době neexistuje žádný animák, který bychom neviděli. Ovšem musí to být jen a pouze příběhy s dobrým koncem a bez násilí. Mlácení a agresivita pro nás nejsou,“ dodal Roman Vojtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám