Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petra Křivková Svoboda (41) patří k ozdobám Televizních novin. Moderátorka v posledních měsících zhubla několik kilo a svou dokonalou postavu prodala na svůdných, vyletněných fotkách, kde by si ji lidé z fleku mohli splést s nějakou slavnou modelkou. Modelingu se ostatně sama věnovala už jako dospívající dívka.

Moderátorka prý váží méně než před svým druhým těhotenstvím. Žádnou speciální dietu ale nedrží. Postavu si zkrátka jednoduše udržuje tím, že je pořád v jednom kole.

„Mám asi 51 kilogramů, ale diety v tom nejsou. Loni na podzim jsem měla zřejmě covid a neměla jsem dlouho moc chuť na jídlo. Do toho se snažím skloubit rodinu a pracovní povinnosti, což je někdy náročné. Snažím se tak moc nepřejídat na noc,“ vypočítala, čemu všemu vděčí za štíhlou figuru.

Moderátorka je známá tím, že fandí recyklaci a udržitelnosti oděvů, kterou zpropagovala Kate Middleton. Ve společnosti se proto klidně ráda ukáže víckrát ve stejných šatech. „Myslím, že je škoda obléknout hezké šaty jen jednou. Neříkám, že byste je měli nosit třikrát do měsíce, ale jednou za čas, proč ne,“ řekla nedávno Super.cz.

Nyní už se těší, až si s rodinkou užije prosluněné léto, které bude zakončené velkými změnami. „Edík oslaví v srpnu třetí narozeniny a v září nastupuje do školky, tak moc doufám, že se tam dobře adaptuje,“ přeje si.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám