Hlavní obsah
Článek

Ani letošní 1. květen není výjimkou. Řada českých celebrit vyrazila pod rozkvetlý strom pro prvomájové políbení. Snímky se svými polovičkami nebo dětmi se známé tváře nezapomněly pochlubit. Kdo tedy do příštího roku neuschne?

Každoroční tradici nevynechala zpěvačka Lucie Bílá (57), která se stejně jako v loňském roce pochlubila zamilovaným snímkem, ato s partnerem Radkem Filipim. Bez políbení nezůstala ani Dana Morávková (52). S manželem Petrem Maláskem vyrazila pro pusu na Petřín.

Stejně místo navštívila i cvičitelka Hanka Kynychová (55). „Krásný první máj. My jsme opět tradičně vyrazili celá rodina na Petřín,“ svěřila se Hanka. Romantickou fotkou pod rozkvetlým stromem se pochlubila také moderátorka Jasmina Alagič (34) s raperem Rytmusem. A do příštího roku neuschne ani modelka Veronika Kopřivová (32), která se už brzy stane maminkou.

Český svátek zamilovaných slaví i moderátor Honza Musil (56). „Lásku, štěstí a radost ze života vám s Kubou přejeme,“ svěřil se moderátor k fotce pod rozkvetlým stromem. A políbení od svých dětí dostala i moderátorka Petra Svoboda (41). Kdo další se pochlubil svou kvetoucí láskou se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám