Hlavní obsah
Článek

Tělem jako dvacetiletá modelka se může chlubit krásná moderátorka Televizních novin Petra Křivková Svoboda (41). Uběhlo jen něco málo přes tři měsíce od jejího porodu a na Petře nevidíte žádná kila navíc. Postavičkou v bikinách se pochlubila z dovolené v Dubaji.

Kam zmizela kila, která moderátorka v těhotenství přibrala? Jestli čekáte nějaké drastické diety, hodiny v posilovně, mýlíte se. Oblíbená moderátorka nám své tajemství prozradila.

„Nevím, jestli je to pozitivním přístupem, genetickou dispozicí, nebo aktivitou, ale nejspíš asi kombinací všeho,“ směje se Petra. „Kila jsem v těhotenství neřešila. Věděla jsem už z předchozí zkušenosti s Ráchelkou, že nahoru půjdou rychle, ale pak zase stejně i dolů, tak jsem panice nepropadala. Také jsem do začátku sedmého měsíce alespoň občas cvičila pod dohledem trenéra ve fitku," vysvětlila.

Jak sama říká, po narození syna hubnutí neřeší. "Po porodu si ale zatím jen občas zajdu na jógu

a nejraději chodím na svižné procházky,“ řekla nám.

„Ještě jsem samozřejmě všechna kila dolů nedostala. Ale prostě se nestresuji. Teď je pro mě priorita kojení, tak žádné diety ani náročné cvičení provozovat nehodlám. Navíc jsou před námi Vánoce, takže by to asi byla zbytečně vynaložená energie,“ směje se populární moderátorka.

A jak se Petra s rodinou chystá na Vánoce? „Čeká nás s Ráchelkou pečení cukroví a prostě vše, co k Vánocům patří. Těším se i na hory, kam plánujeme vyrazit po Štědrém dnu. U mě to ale zatím na velké lyžování nevypadá. Spíš budu chodit po procházkách s Edíkem,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám