Hlavní obsah
Článek

Do skupiny žen, kterým těhotenství přidává na kráse, patří bezesporu Petra Křivková-Svoboda (41). Sympatická moderátorka sice už za pár týdnů přivede na svět syna, ale i v pokročilém stádiu těhotenství vypadá stále kouzelně.

„Lidi v mém okolí mi říkají, že se těhotenství projevilo jen v bříšku. Snad to stále platí,” radovala se Petra z našeho komplimentu.

Svoboda už oficiálně odešla na mateřskou a na Nově se s ní krásně rozloučili. Prý ale nezahálí. „Připravuji výbavičku, věnuji se praní oblečení pro miminko, montujeme postýlku, balím věci do porodnice. Je stále co dělat,” svěřila se nám Petra na představení zkrášlovacího elixíru.

Na přírůstek do rodiny se těší celá všichni, nejvíc ale asi osmiletá dcera Ráchel. „Je v tom roztomilá. Myslím, že bude úžasná starší sestra. Každou hodinu se na něj ptá, hned po probuzení se na bráchu ptá,” těší se z přístupu dcery Petra, která doufá, že to tak dlouho vydrží: „Nedělám si iluze, že nebudou těžké chvilky, ale pevně věřím, že to zvládneme.”

Během těhotenství se u Petry neprojevovaly nějaké nezvyklé chutě, ale apetit se jí zvýšil. „Pořád mi chutná smažák, který si sem tam dopřeju. Taky jím asi víc čokolády,” přiznala se nám Petra a prozradila, že během požehnaného stavu zpestřuje stravu potravinovými doplňky.

„Kyselina listová, magnézium a jód je to, co užívám. Stejně jako každá žena v mém stavu to víc potřebuji,” radí Petra Svoboda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám