Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před měsícem Petra Svoboda (41) oznámila milou zprávu, že si bude brát svého dlouholetého přítele Ondřeje Křivku. Na tuto radostnou informaci navazuje další novinou. Pár očekává narození potomka.

„Už to na mně začíná být vidět, tak jsme se rozhodli to oznámit. Čekali jsme ale na obvyklá potvrzení lékařů, že je vše v pořádku. A ono je. Takže se moc těšíme,” svěřila se Super.cz Petra Svoboda a pochlubila se vyklenutým bříškem. Je s podivem, že si toho doposud nikdo nevšiml.

Moderátorka pořadu Život ve hvězdách zvládala těhotenství poměrně dobře. „Až na běžné počáteční nevolnosti a velkou únavu na začátku je vše, jak má být."

Petra a Ondřej už se od lékařů dokonce dozvěděli pohlaví miminka. „Šlo nám hlavně o to, aby bylo miminko zdravé. Teď už víme, že to bude kluk, což je skvělé. Budeme mít doma páreček,” tetelí se těhulka.

Petřina osmiletá dcera Ráchel se na brášku velmi těší. „Má velkou radost, o všechno se zajímá, stará se o mě. Bude super starší ségra,” dodává s úsměvem Petra Svoboda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám