Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kariéra Petry Svobody (41) se slibně vyvíjí. Kráska začínala jako módní a kosmetická redaktorka v lifestylových časopisech. Když po narození dcery rozjela kariéru v televizi, dostala příležitost nejdřív jako moderátorka počasí a zpráv na Nově. Nyní má Petra vlastní společenský pořad s názvem Život ve hvězdách, který je alternativou bulvárního pořadu Prásk, který skončil.

„Teď už se v té poloze cítím dobře. Ze začátku jsme si ale musela zvykat, protože jsem byla zvyklá být ve zprávách statická a neošívat se, po pěti letech je to úplně obráceně a chtějí po mně život,” usmívá se Petra na koktejl party francouzské značky kosmetiky.

Kvůli přípravám televizního pořadu se musela Petra vzdát části letních prázdnin. „Obětovala jsem část prázdnin, protože probíhaly zkoušky. To ale pro mě nebyla oběť, to s sebou nese každé nové dílo. Myslím si, že to stálo za to. Já věřím, že si to vynahradím,” říká moderátorka, která miluje cestování a své vášně se jen tak nevzdá. „Prioritou je pro mě práce a rodina. Samozřejmě je to na domluvě a podaří se to nějak skloubit. Mám v plánu strávit pět dní v Americe a vyrazit na hory. To se ale natáčení nedotkne,” říká Petra Svoboda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám