Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Petra Svoboda (41) nechyběla snad na žádné akci, kterou jsme v posledních týdnech navštívili. Na otevření obchodu s dětským oblečením ale vzala i šestiletou dceru Ráchel. "Ta má větší vyřídilku než já," smála se blondýnka.

Do oblékání už si holčička mluvit nenechá, také v obchodě si zimní bundu vybrala sama. "Byla jsem sama překvapená, že si vybrala černou, když stejná byla i ve stříbrné," krčila rameny Petra. "Líbí se mi modrá a červená barva a nemám ráda, když maminka nosí černou," prozradila na kameru malá Ráchel, která prý umí maminku pěkně zkritizovat, když se jí nelíbí, co si na sebe vezme. "Říká mi, že vypadám legračně," prozradila Petra.

Ráchelka je teď ve stádiu rychlého růstu, takže se nákupy Petře prodraží. "Za sezónní zimní oblečení pro nás dvě utratím i desetitisíce. Ale Ráchel teď rychle roste, takže třeba kalhoty musím nakupovat každé dva měsíce," svěřila moderátorka, která část oblečení schovává, ať už pro případného dalšího potomka, anebo pro čerstvě narozeného synovce, a část dává na charitu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám