Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Petra Svoboda (41) byla jedním z hostů, kteří se vypravili na křest nového bylinného likéru. A vyfikla se na to náramně. V tak krátkých šatech jsme ji dosud neviděli. A ještě víc sexy byla, když si nasadila škrabošku. Její přítel Ondřej musel být celý na trní, aby mu přítelkyni nesváděli jiní muži, kteří si přespříliš přihnuli degustovaných drinků.

Petra se ovšem jen tak nedá, zvláště když sama alkoholu příliš neholduje a nikdy se v konzumaci nedostane tak daleko, aby vyváděla nějaké bujaré kousky. Ostatně tento večer by bývalo stačilo, aby se ohnula a průšvih by byl na světě. Takže většinou pouze postávala u stolku.

"Žádné hrozné zážitky s alkoholem nemám. Asi jako všichni jsem to v mládí trochu přepískla, ale jsem docela opatrná," popřela, že by měla někdy třeba okno, během něhož by provedla něco, co by si nepamatovala.

"Tančím třeba ráda, ale to i za střízliva, ale na tance na baru anebo body shot moc nejsem. Ráda se napiju, ale spíš lehčího pití. Tvrdý alkohol moc nepiju, raději víno anebo míchaný drink s pomerančovou příchutí. To mám ráda. Ale dávám si pozor, abych toho nevypila moc. Maximálně tři a dost," dodala na akci nového bylinného likéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám