Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Petra Svoboda (41) se připojila ke známým tvářím, které rozšířily okruh své působnosti, a napsala knihu. Není to biografie ani kuchařka, zvolila pohádkové téma. Nápady na knížku Střevíček Škrpálek vznikaly, když vyprávěla pohádky před spaním svojí dceři Ráchel.

"Jsou to příběhy kouzelných botiček a hlavní hrdinkou je právě moje dcera, podle které je to i nakreslené. Je tam pár autobiografických prvků. Jako inspirace k různým dobrodružstvím mi posloužilo i to, co jsem zažila já sama nebo co se událo v naší rodině. Tak doufám, že se bude knížka líbit dětem i dospělým," věří Petra. "Už se těším, až to Ráchelce přečtu, protože zná jenom asi tři ty pohádky," dodala.

Na křtu samozřejmě Ráchelka s malými kamarádkami nechyběla, stejně jako Petřin dlouholetý přítel Ondřej Křivka. Tak nás zajímalo, zda se u nich doma neplánuje i další velká událost po křtu knihy. Co takhle svatba a další dítě? "Už jsem jednou vdaná byla, ale určitě tuhle instituci nezatracuji, myslím, že svůj smyl má. Zatím mě ale nic netlačí. Nevadí mi, že jsem svobodná Svoboda. A druhé dítě? To ukáže budoucnost. Ve hře to určitě je," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám