Hlavní obsah
Článek

Léto je v plném proudu a naplno si ho užívají nejen školáci, ale také moderátorky z televize Nova.  Naštěstí i v televizi je práce nastavena v prázdninovém modu a moderátorky si mohou dovolit vyrazit na dovolenou do zahraničí či do českých luhů a hájů, jak která chce.

Reportérka Prásku Marcela Škábová využila letní pauzy v natáčení společenského magazínu a vyrazila odpočívat do Egypta, kde vystavila své tělo ostrým slunečním paprskům.

Do destinace, která bývá cílem turistů spíše v zimě než v létě, se vydala Petra Svoboda (41). Kráska s dcerou vyrazila do Dubaje a odtamtud na thajský ostrov Koh Samui. „Letěly jsme v létě, protože na tomto ostrově bývá většinou hezky i v tomto období. A hlavně je tam málo lidí, což nám vyhovuje,” zdůvodňovala volbu dovolenkové destinace krásná Petra.

Když zrovna nevysílá v rádiu či v televizi, tak k vodě s nadšením utíká i Zorka Hejdová. I když je pravda, že sympatická moderátorka někdy zvládá obojí. Před pár dny totiž vyrazila s týmem rádia Evropa 2 na ostrov Ibiza, kde se zvládla nejen cachtat v moři a užívat si na tanečních party, ale z roztančeného baleárského ostrova i vysílala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám