Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tohle se musí ocenit! Jak Super.cz již informoval, stále něco někde dlužící (ať už tisíce za exekuce nebo milióny, což ale samozřejmě popírá) producent Sagvan Tofi (59) překvapivě chystá muzikál Čas růží, který bude jakousi poctou Karlu Gottovi (†80) a bude se skládat výhradně z písniček, jež někdy zapěl. Šoubyznysem se nese drb, že Tofimu ale dědicové po Karlu Svobodovi (†68), který Mistrovi složil největší hity, nedali povolení. Jaká je pravda?

Právo na to, aby do podobných věcí mluvili, mají vdova Vendula Pitzingerová (52), která hovoří i jménem nezletilého syna Kubíka, a také skladatelův dospělý syn Petr Svoboda (41) a dcera Jana Wallace. A hlavně Vendula s Petrem se dlouhá léta, jemně řečeno, těžce nemuseli. To už sice opadlo, nicméně roky spolu prý stejně nepromluvili. V tomto případě však lehce našli společnou řeč.

„Ptali se mě a souhlas byl automatický. Že by někdo nesouhlasil, to nepřichází v úvahu,“ řekla Super.cz Vendula Pitzingerová. V podobném duchu promluvil i Petr.

„Naopak s producentem komunikujeme a práva dostanou. Mohu mluvit jen za sebe, ale myslím si, že je to jisté. Konsenzus je v tomhle případě jasný. Jedná se o Karla Gotta, a tak tomu nebudeme bránit. Ani žádné licitování o penězích neproběhlo, to je nesmysl. Vše je v pořádku,“ uvedl Petr Svoboda.

Ten se nedávno rozhodl, že prodá vilu, kterou po otci zdědil. Chce za ni 75 miliónů a i s rodinou uvažuje o tom, že by se přestěhoval do zahraničí.

Reklama

Další články

Načítám