Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petra Svoboda (41) je teď v jednom kole. K moderování Poledních a Odpoledních Televizních novin na Nově se přidalo moderování firemních konferencí a galavečerů. „Nabídek je poměrně hodně a snažím se je využít, ale hlavně se snažím trávit dostatek času s dcerou. Ráchelka je pro mě priorita,” svěřila se nám Petra.

Kdo se tedy stará o její dceru, když Petra pracuje? „Ráchelka chodí do školky, to je velká pomoc. Jelikož ale babičky bydlí dost daleko, tak se neobejdu bez paní na hlídání. Naštěstí máme tetu Jitku, která je s Ráchelkou odmalička, a jsem za ni moc ráda, bez ní by to nešlo,” přiznává půvabná moderátorka.

„V dnešní době je velmi těžké najít kvalitní chůvu. Je to hlavně o důvěře,” říká Svoboda, která nám prozradila, podle čeho vybírala člověka, který se stal takřka součástí rodiny: „Vybírala jsem podle intuice, ale to nestačí. Chůvu mi doporučili i dobří přátelé. Viděla jsem, jak funguje v jiných domácnostech, takže jsem jí důvěřovala.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám