Hlavní obsah
Článek

Na začátku zimy sice s rodinou létá každý rok do Dubaje, pak už si ale moderátorka Petra Svoboda (41) s dětmi nenechává ujít sněhové radovánky. Na horách trávili s manželem, dcerou Ráchel a synem Edíkem Silvestra, chystají se tam opět minimálně na zimní prázdniny.

"Chystáme se na horách trávit v zimě co nejvíc času, protože syn ve školce chytá všechny ty dětské nemoci, kašel a podobně. Tak doufám, že se to potom zlepší. Horský vzduch je skvělý na imunitu," míní Petra, která počítá s tím, že se Edík, kterému je tři a půl, letos poprvé začne učit na lyžích. "Manžel už se těší," usmívala se.

Sama zdatnou lyžařkou není. "Učila jsem se společně s Ráchelkou, ale když už jsem byla v nějaké kondici, tak jsem otěhotněla a tři roky stála jen pod svahem. Takže jsem takový věčný začátečník," přiznala během focení zimních outfitů Petra.

I když na hory jezdí ráda, žádnou chalupu si s manželem nepořídili. Přednost dává ubytování v hotelu. Odhazovat sníh a vytápět dům se jí nechce. "Už to balení je s dětmi náročné, a když mám pak zázemí v hotelu a nemusím řešit už nic jiného, tak jsem radši," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám