Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na některých fotkách jako by to snad nebyla ani ona! Krásná zpěvačka a svého času i herečka Petra Pudová (36) se postavila před fotoaparát a získala sérii snímků, ze kterých se tají dech. Mrkněte do fotogalerie!

Petra se rozhodla postavit před přístroj prestižní československé fotografky Anny Mrázek Kovačič kvůli promu na brzy vycházející cédéčko.

„O vlastní desce jsem mluvila šestnáct let, ale nikdy jsem k tomu nedošla. Mám pocit, že to bylo správně, protože výsledek teď bude mnohem lepší, než by byl dřív. Zkrátka všechno má svůj čas,“ myslí si Pudová, která pevně věří, že na albu zúročí nabyté životní zkušenosti.

„Teď už přesně vím, jak a co chci vyjádřit. Deska bude v některých ohledech i dost osobní a bude to takové mé miminko. Jsem nesmírně šťastná, že teď mám kolem sebe tým lidí, kteří ty věci vnímají a vidí stejně jako já, takže zatím jsme nemuseli dělat žádné kompromisy, protože doteď jsme se na všem shodli,“ dodala opravdu luxusně vypadající zpěvačka, jež má velké plány a sny.

Nedávno slavila narozeniny a od svého přítele, jehož identitu úzkostlivě tají, dostala prý nejkrásnější dárek: nechal jí vyrobit zbrusu nový, moderně vypadající web.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám