Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Věříte jí ten výraz anděla? Petra Pudová (36) moc dobře ví, že je krásná, že by jí ani pomalu blížící se třicítku nikdo nehádal, a umí zájmu o sebe skvěle využít! Zpěvačka, která jeden čas byla i hvězdou Ordinace v růžové zahradě, se takhle nechala zvěčnit od čtenáře Super.cz v jednom z barů. Na sobě měla elegantní společenský kostýmek, v němž ale rafinovaně bez podprsenky prezentovala své přednosti!

„Byli jsme s přáteli na drinku v jednom nočním baru a dorazila tam i Pudová s jedním nabušeným frajerem. Úplně nám vyrazila dech, jak byla oblečená odvážně, ale přitom zároveň docela decentně. Měl jsem strach, že skončím na jednotce intenzivní péče, ale přesto mi to nedalo a Petru jsem poprosil o fotku. Ten její ranař mi kupodivu za mou drzost nezlomil ani jednu kost,“ líčí čtenář.

„Na toho pána si moc dobře pamatuju! To už se pochlubil bulváru? Byl moc milý, tak mu můj doprovod nezkřivil ani vlas. Vracela jsem se z VIP párty jednoho hotelu a chtěli jsme si ještě popovídat, tak jsme zašli do jednoho poloprázdného podniku. To, co jsem měla na sobě, vzbuzovalo docela obdiv už předtím na té akci. Docela se mi to líbí. Není to vulgární, a přitom to podněcuje fantazii,“ myslí si Petra.

Ta sice z televizní obrazovky zmizela, ale zpěvu se věnuje dál. „Chystám jednu vlastní písničku a pak také duet. A pořád jezdím na firemní akce, svatby, oslavy narozenin a podobně. Práce je kupodivu dost,“ pochlubila se Pudová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám