Hlavní obsah
Článek

Je jí třiapadesát, ale stejné geny se zpěvačkou Petrou Pudovovou (37) se rozhodně nezapřou! „Maminka je Anežka, mám po ní oči a postavu,“ chlubí se pyšně maminkou Petra.

„Ty oči jsou trochu mixnuté s tatínkovými, ale větší převaha je samozřejmě mámina. Máme i stejné obočí. A co se týče povahy, všímám si čím dál tím víc toho, jak moc se chovám podobně jako ona. Taková vtipná věc je, že se stejně jako ona poslední dobou každou chvíli o něco praštím. To máme rodové,“ směje se kráska, která nedávno vlivem stresů po rozchodu přibrala a neskutečně jí to sekne.

„S mamkou mám výborný vztah, jsme kamarádky. Teď spolu dokonce bydlíme a vůbec si nelezeme na nervy. Poslední dobou mám neuvěřitelně moc práce a jsem ráda, že se na maminku můžu spolehnout. Jsem šťastná, že je schopná postarat se mi o psy. Uvaří jim, vyvenčí, je to opravdová psí máma,“ vypráví o své rodičce.

A přestože Anežka byla v mládí velká krasavice, prý nikdy nebyla do větru. „Ona se jen tak nedala. Chlapi o ni museli bojovat,“ dodala Petra Pudová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám