Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Petra Peterová (37), která spolupracovala s Petrem Mukem a blízcí si byli i v osobním životě, září štěstím. Prožívá prý jeden z nejhezčích roků. Dostala hlavní roli v muzikálu Děti ráje, který bude mít moravskou premiéru 11. září v Bobycentru v Brně, a před pár dny ji po čtyřměsíční známosti požádal přítel Daniel o ruku. Na párty Dětí ráje se pochlubila také zásnubním prstýnkem.

"Dostala jsem krásný prstýnek, říká se do roka a do dne, tak uvidíme, kdy se vezmeme. Bavíme se o budoucnosti, těším se na ni, Dan je úžasný. Stará se o mě, má mě rád, to je nejdůležitější. A má skvělého chlapečka," řekla Super.cz Petra.

Zásnuby prý byly hodně vtipné. "Našla jsem prstýnek v košíčku na odličovací tamponky. Pořád mě posílal, ať se odlíčím. Pořád jsem si říkala, proč chce, abych se odlíčila. Pak jsem tam sáhla a byla v šoku. Hezký překvapení to bylo," usmívá se.

S Danem se prý znají spoustu let, pověstná jiskra ze strany zpěvačky ale přeskočila teprve na konci dubna. "Začali jsme si víc psát, volat. Je to kraťoučké, ale je to myslím všechno tak nějak správně," dodala Peterová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám