Hlavní obsah
Článek

Opravdu zajímavou sestavu hostů a kmotrů měla na křtu svého literárního debutu, povídkové knihy Skutečná, herečka a režisérka Petra Nesvačilová (38). "Jsou tam povídky a fejetony, všechno je psané v ich formě, ale to neznamená, že je to nějaký můj deníček. Je to literatura života stavěná na křehkých věcech, které je potřeba se připomínat," řekla Super.cz Petra.

To, že se ukázaly její kamarádky ze seriálu Osada Pavla Beretová a Ivana Chýlková (60), která byla i jednou z kmoter, nebylo překvapivé. "Další kmotrou je moje maminka, které jsem to dala jako opožděný dárek k zářijovým narozeninám. Ostatně i kniha se trochu opozdila, protože v celé republice chyběl papír. A TMBK, Tomáš Břínek, je můj kamarád," vysvětlila Petra.

Petře přišli ke knize pogratulovat i bratři Cabani, ale největším překvapením bylo to, že se mezi fanoušky na křtu objevil i kníže Karel Schwarzenberg. Vzhledem k tomu, že sám přiznal, že už má velké zdravotní problémy, rozhodně nešel náhodou kolem. "Kamarádíme se už patnáct let a chodí i na všechny premiéry," upřesnila herečka.

Reklama

Další články

Načítám