Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečky kvůli rolím podstupují kdejaké proměny. Hubnou, přibírají, posilují, aby nabraly svalovou hmotu, nechávají si stříhat vlasy. Požadavek na změnu barvy kadeří tak patří k těm nejmenším. Proměnou prošla i Petra Nesvačilová (38) kvůli filmu Bourák režiséra Ondřeje Trojana.

V tom Nesvačilová hraje manikérku Jiřinu, milovnici pestrých barev, a charakteru postavy hereččiny hnědé vlasy neslušely - vypadaly až příliš solidně. Maskérka Jana Bílková tak Petru poslala ke kadeřníkovi.

„Já jsem byla barvená jen jednou v 17 letech, tenkrát to byl melír a mám z toho trauma dodnes,“ svěřila Nesvačilová, které Michal Zapoměl vybral zrzavý přeliv. „Opravdu křiklavá zrz, takže můj půlrok s Bourákem byl s tou zrzavou hlavou velmi zábavný i v osobním životě,“ říká s úsměvem.

Trailer k filmu Bourák

Partnerem jí před kamerou byl Jiří Macháček jako majitel herny Ruda. „Jirka je úžasný kolega, parťák, ale i kamarád. Mám ho hodně ráda a moc si ho vážím. Je to profesionál a mohla jsem se o něj opřít a spolehnout se na něj, a hlavně jsem se s ním nasmála. Mého manžela Rudu hraje skvěle, jeho Ruda je opravdu idiot,“ směje se Nesvačilová.

V ústředních rolích se představí Ivan Trojan (59), Kristýna Boková a Veronika Marková. Do kin Bourák dorazí v červnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám