Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zahrála si hlavní roli a byla i nejvíc vidět. Na filmovou premiéru nového snímku Sněží! vyrazila krásná herečka Petra Nesvačilová (38) v úplně průsvitných šatech. Tedy podprsenku si pod ně vzala. "Ze začátku jsem se v nich styděla, ale přátelé mě přesvědčili. Navíc, kdy si takový model vzít než k takové příležitosti," mínila Petra.

Snímek, jak už jsme u Petry zvyklí, není žádnou mainstreamovou záležitostí. Spíš kouskem pro fajnšmekry, komorním, s vytříbeným obrazem. "Je to film o komunikaci, lidských vztazích. Taková tragikomedie o tom, jak začít říkat věci na rovinu," míní Nesvačilová, která do diváckého povědomí přišla před lety s filmem Pusinky, pokud jde o divácky populární díla, objevila se naposledy například v seriálu Tátové na tahu. To je ale spíš výjimka.

"Baví mě divadlo, nádherné role dostávám v Ungeltu. Jak jsem ještě studovala na FAMU režii, od mainstreamu jsem se držela dál," souhlasila Petra, které pracuje dál i jako režisérka dokumentárních filmů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám