Hlavní obsah
Článek

Herečka Petra Nesvačilová (38) spolu s kamarádkami Jenovéfou Bokovou a Janou Plodkovou pojaly dress code s doteky rudé dost zjednodušeným způsobem. Přišly všechny v černé a sváděly jen rudými rty. Petra, kterou mají pořád všichni spokojenou s filmem Pusinky, navíc i s pořádným dekoltem, který upozorňoval na její přírodní čtyřky.

"Na karlovarském festivalu mám jako hlavní pracovní povinnost prezentaci filmu Mars. Ale taky odpočívám. Dnes jsem trávila pár hodin v bazénu a ve vířivce, což je, myslím, hezký program. Ale do kina se taky samozřejmě chystám," smála se sympatická brunetka se snad nejbujnější hřívou ze všech českých hereček.

Když jsme se jí ptali na její model, bylo docela veselo. Myslela si totiž, že na sobě má šaty od Helen Mirren (78). Takže jsme ji museli upozornit, že známá herečka tohoto jména žádnou svoji kolekci na trh neuvedla. Až když jsme se podívali na cedulku, jak můžete vidět ve videu, zjistilo se, že jde o Karen Millen. "Spletla jsem si herečku s návrhářkou, co se dá dělat. Asi bych měla jít brzo spát," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám