Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedny z nejvýraznějších šatů vynesla na ceny Český lev herečka Petra Nesvačilová (38). V modelu značky Leeda se ovšem trochu bála pohnout, aby nezakopla o vlečku. Nedivíme se, v davu, který se z hlavního sálu přesouval na raut do uzavřených prostor, se pánové s kručícím žaludkem moc nekoukali, kam šlapou.

Šaty vypadaly trochu pohádkově. "To je možná pravda, Leeda má jedny, které by mohla nosit mořská panna a tohle je taková černá perla. Jen ta vlečka bude velmi napínavá," strachovala se už při příchodu. "Nejsem na vlečky zvyklá, tak jsem si říkala, že si asi pak vezmu sukni do rukou a budu to nosit jako mini," smála se.

A jak to má momentálně Petra s natáčením? "Připravuju svoje filmy, dotočila jsem na podzim film s Danem Svátkem, mám menší roli u režiséra Jana Pachla. Jako herečka jsem se věnovala spíš seriálům. A na jaře mě čekají dvě premiéry, a to filmu Sněží Kristýny Nedvědové a filmu Mars Bena Tučka," vyjmenovala Nesvačilová filmové projekty, jichž se účastní a účastnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám