Hlavní obsah
Článek

Padla poslední klapka filmu Ten, kdo tě miloval, který vznikl podle stejnojmenné knižní předlohy Marie Poledňákové. Diváci komediálně laděný příběh s kriminální zápletkou a předvánoční atmosférou budou moci vidět až v listopadu. Pár snímků z natáčení už ale máme.

Film se točil od ledna do listopadu během 25 natáčecích dnů v šesti městech. Během výčtu zajímavostí jsme se dozvěděli i tom, že při natáčení padlo padesát pytlů umělého sněhu, ve filmu se objeví jeden pes, jeden osel, a dokonce i lední medvěd. A také dva příčesky pro představitele mužských rolí. Na hlavě je budou mít Lukáš Vaculík (61) a Hynek Čermák, kterého tak konečně uvidíme s vlasy.

Producent Adam Dvořák, který si k realizaci filmu přizval Jana Pachla, vysvětluje, jak k natáčení došlo. „Ten, kdo tě miloval, román Marie Poledňákové, je netradičně pro ni detektivka. Honza Pachl, etablovaný v krimi žánru, si zase chtěl zkusit natočit komedii. Tak mne napadlo, že spojení těch dvou by mohlo být zajímavým prolínáním žánrů i osobností. Půjde o rodinnou komedii s detektivní zápletkou. Divák se může těšit na netradiční vyšetřování, které povedou netradičně více děti s maminkou, ovšem za bedlivé supervize šéfa kriminálky,“ vysvětlil.

V hlavních rolích vedle zmíněných pánů uvidíme i Evu Holubovou (65), Soňu Norisovou, Václava Postráneckého, Pavla Řezníčka, Jitku Smutnou, Petru Nesvačilovou (38), Ester Kočičkovou a nebo Těžký Pokondry Miloše Pokorného a Romana Ondráčka.

Reklama

Další články

Načítám