Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Petra Nesvačilová (38) sice nepatří k nejviditelnějším českým herečkám, ale divadelním a filmovým fanouškům rozhodně není neznámá. Proslavila se především ve filmu Karin Babinské Pusinky, kde si zahrála společně se Sandrou Novákovou a Marií Doležalovou.

V road movie si Nesvačilová zahrála osmnáctiletou rozjívenou maturantku, která s kamarádkami prožívá poslední prázdniny po střední škole a na výletě okusí první sexuální zážitky.

Kvůli roli musela herečka přibrat dvanáct kilo, a tak není divu, že se jí přezdívalo česká Renée Zellweger. Dnes už se jí nabraná kila samozřejmě podařilo shodit, a tak už nevypadá jako velryba, jak trefně poznamenala přímo ve filmu.

Naposledy jsme ji měli možnost vidět coby moderátorku pořadu České televize SM Kabaret, který byl s podtitulem Rasistický večírek aneb menšiny baví většinu vysílán přímo z ústeckého Chánova a měl vtipným způsobem upozornit na latentní rasismus v české společnosti. Nesvačilové to neuvěřitelně slušelo a obtloustlou dívku z Pusinek by v ní opravdu poznal jen málokdo...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám