Hlavní obsah
Článek

Trojici hereček Sandru Novákovou (32), Petru Nesvačilovou (38) a Marii Doležalovou (27) si filmoví diváci pamatují z filmu Karin Babinské Pusinky.

Před sedmi lety si mladé herečky zahrály v road movie vyprávějící příběh osmnáctiletých kamarádek Karolíny, Išky a Venduly, které společně prožívají poslední prázdniny po maturitě. Coby rozjívené maturantky se tehdy neváhaly ve filmu svlékat a vystavit na odiv své ženské přednosti.

A právě film Pusinky o trojici maturantek, které hledají vlastní identitu a na výletě prožívají své první sexuální zážitky, si dnes kdykoliv od 18 hodin do půlnoci můžete zdarma pustit na portálu Seznam.cz v rámci tradičních filmových střed.

Zatímco Sandra Nováková vypadá i po letech pořád stejně, Marie Doležalová alias Iška prošla velkou proměnou. Po Pusinkách se do paměti diváků vryla díky roli divoké a poněkud divné Saši Bůčkové v sitcomu Comeback. Tam se ještě projevovala jako sympatická dívka, o níž ale nikdo neřekne, že je krásná. Postupně ale z ošklivého káčátka vyrostla v půvabnou dámu. S novou image se představila například v seriálu Cesty domů.

Petra Nesvačilová od natáčení Pusinek hodně zhubla, ale ženské sexy křivky jí naštěstí zůstaly. Však se také pyšní bujnými čtyřkami a nádhernou dlouhou hřívou. Herečka se naposledy objevila ve filmu Siciliana, kde dostala pikantní roli lehké děvy. Diváci ji také uvidí v novém primáckém seriálu Vinaři.

Reklama

Další články

Načítám