Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její vnadné křivky si filmoví diváci pamatují hlavně z filmu Pusinky, kde hrála Petra Nesvačilová (38) společně se Sandrou Novákovou (42) a Marií Doležalovou. Zatímco její dvě kolegyně se vrhly do natáčení seriálů, Marii můžeme vídat v Cestách domů a Sandra z Ordinace v růžové zahradě také zavítá na obrazovky TV Prima ve Vinařích, Petra se věnuje spíš nezávislým projektům a divadlu.

Nyní se Petra po letech konečně dočkala i hlavní filmové role. V kinech už nyní můžeme vidět film Siciliana, který měl premiéru před týdnem. "Hraju tam, jinak to nejde říct, takovou lehkou děvu. Takže tam dojde i k jistým koketním situacím," navnadila diváky Petra, kterou už jsme dlouho neviděli. Nechala si pořádně narůst hřívu, a tak nás překvapilo, že má snad nejhustší a nejdelší vlasy ze všech českých hereček.

Kdo by chtěl Petru vidět někde jinde než na plátně, což je trochu neosobní, může shlédnout nějaké z divadelních představení, v nichž hraje. "V La Fabrice máme kabaret Falešná kočička, představení mám i v Ypsilonce, budou zkoušet i další dvě představení a v létě mne čeká natáčení dvou filmů," vypočítala.

I když to vypadá, že toho má na práci opravdu hodně, Petra se už s tím naučila žít. "Dokonce už se zvládám i nudit," smála se. Pokud jde o muže a vztahy, má to ale asi herečka trochu zvláštní. "No, určitě nějakým způsobem jo, tak nějak lehce," odpověděla totiž na otázku, zda má partnera.

Reklama

Další články

Načítám