Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnoho let vede Karolína Bosáková v Česku nadaci Happy Hearts Czech, kterou založila její kamarádka Petra Němcová (44) poté, co jen zázrakem přežila tsunami v Thajsku. Kvůli koronavirové pandemii se ale se svou přítelkyní a spřízněnou duší řadu let neviděla. Bosáková ještě ani neměla možnost vidět na vlastní oči kamarádčina syna Bodhiho.

„Kvůli pandemii jsme se skoro tři roky neviděly. Předtím jsme se minimálně třikrát do roka viděly, když Petra cestovala do Česka, nebo já odjela za ní. Teď jsme spolu v kontaktu intenzivně jinak,“ prozradila nám Bosáková na setkání charitativních organizací, které zorganizovala Simona Kijonková.

Tříletou pauzu ale bývalé modelky zřejmě brzy prolomí. „Teď už je bezpečnější cestovat,“ dodala Karolína Bosáková, která zatím netuší, jestli pojede ona za kamarádkou do Dominikánské republiky, nebo slavná Češka navštíví rodnou zemi. „Obě varianty jsou možné,“ připustila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám