Hlavní obsah
Článek

S manželem Benjaminem a synem Bodhim žije Petra Němcová (44) v Dominikánské republice. Země je pro mnohé dovolenkovou destinací, a tak by se mohlo zdát, že supermodelce v exotické zemi v tomto životním období nic nechybí a může si s dítětem užívat pohody. Němcová se přesto rozhodla vydat na cestu vzdálenou deset tisíc kilometrů do Peru.

Na Instagramu se podělila o kouzelné momentky z dovolené a vysvětlila, proč zvolila právě tuto destinaci. „Jedním z důvodů, proč jsme se rozhodli pro tuto cestu, byla meditace, rozjímání a nabití energie. To vše spojené s léčbou a moudrou energií Pachamama. Jsem tak šťastná, že mohu být na tomto silně energetickém místě,“ uvedla Němcová.

„Druhý důvod, proč odcestovat do Peru, byla návštěva Makču Pikču. Je to nejen město Inků, ale bylo i astronomickou observatoří s jeho posvátným kamenem Intihuatana, který přesně označuje rovnodennost,“ říká modelka, která vždy tíhla k věcem mezi nebem a zemí.

„Dalším důvodem, proč jsem odcestovala do Peru, byla oslava narození úžasné bytosti, mého manžela Bena, která přišla na náš svět, aby přinesla velmi zvláštním způsobem více světla a lásky," popsala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám