Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák James Blunt v sobotu slaví 46. narozeniny, a tak není od věci si připomenout, že tenhle britský písničkář randil nejen s Petrou Němcovou (44), ale byl spojován i s Paris Hilton (43).

Kolem sexy hudebníka se motala i Lindsay Lohan (37), ale nakonec svůj život spojil se Sofií Wellesley, která nemá se světem šoubyznysu nic společného. Naopak pochází ze šlechtického rodu, jelikož její pradědeček byl osmý vévoda z Wellingtonu a věnuje se právu, které vystudovala v Edinburghu.

Zpěvák, který je autorem hitů jako You're Beautiful, Goodbye My Lover nebo Wisemen nedávno vydal také píseň, ve které se loučí se svým umírajícím otcem. Jak on, tak i jeho otec byli důstojníky britské armády, James ovšem po službě ve válečném Kosovu přešel k hudbě. V rámci nového turné vystoupí i 6. března v Praze.

James je známý svými bonmoty na Twitteru, kde si umí dělat srandu i sám ze sebe, před uvedením jednoho ze svých alb dokonce napsal: „Jestli jste si mysleli, že je tenhle rok špatný, tak v příštím vydávám své album.“ Jindy odpovídal fanouškovi na to, že měl svých 15 minut slávy a pak zmizel: „To jsem měl ještě méně! Ta píseň byla jen 3,5 minuty dlouhá.“

Reklama

Další články

Načítám