Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světově známá modelka a čerstvá maminka Petra Němcová (44) odhalila zákulisí svého spirituálního svatebního obřadu. Prozradila, že se loni vdala úplnou náhodou!

„Přesně před rokem jsme měli neplánovanou spontánní svatbu. Když jsme byli v Mexiku, rozhodli jsme se jít na mayskou párovou rituální masáž. V průběhu jsme cítili silnou přítomnost všech elementů, našich předků a důležitost tohoto mayského ceremoniálu,“ svěřila se Petra na svých sociálních sítích, kam přidala fotku s manželem Benjaminem Larretchem. Tomu před dvěma měsíci porodila prvního potomka, syna, který dostal netradiční jméno Bodhi.

„Potom se Ben zeptal, jestli je to svatební ceremoniál. Mayský léčitel nám s úsměvem potvrdil, že jde o duchovní svatbu,“ šokuje modelka. „No... v životě není nic náhoda nebo nehoda. Věříme, že tento den nám pomohl vytvořit nejhlubší, nejkrásnější a nejradostnější rok našeho života,“ svěřila se zamilovaná a spokojená Němcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám