Hlavní obsah
Článek

Už brzy se stane maminkou. Topmodelka Petra Němcová (44) očekává svého prvního potomka a jen září. Požehnaný stav si ve svých 40 letech, které v červnu oslavila, naprosto užívá a nešetří ani snímky svého zvětšujícího se bříška.

Podle poslední fotografie je příchod nového člena rodiny opravdu za dveřmi. Česká kráska, která už řadu let žije v zahraničí, se pochlubila snímkem s manželem, na kterém jí líbá její velké bříško. „Slova nedokážou vyjádřit, jak jsme s manželem nadšeni, že brzo uvítáme našeho malého andílka,“ napsala si Petra k fotografii.

Pohlavím miminka se modelka dosud nepochlubila a je dost možné, že se nechává také sama překvapit. „Nemůžu se dočkat, až to malé dítě uvidí a pochopí, s jakou láskou byl nebo byla vychovávaná,“ svěřila se Němcová, která o novém členovi rodiny stále mluví v nejednoznačném rodě.

S přáteli a manželem už modelka uspořádala také těhotenský večírek oslavující příchod miminka. Výzdoba na oslavě byla laděna do pastelových barev a převládala bledě modrá. Je tak dost možné, že se česká kráska brzy dočká chlapečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám