Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Petra Němcová (44), která se jako jedna z mála našich krásek prosadila i za českými hranicemi, dnes slaví 40. narozeniny.

Rodačce z Karviné, která vystudovala oděvní průmyslovku, se otevřely dveře k modelingu v roce 1995, kdy vyhrála soutěž krásy Elite Model Look. Brzy nato si podmanila celý svět a poštěstilo se jí pracovat pro takové věhlasné módní značky, jako je například Victoria's Secret.

Ačkoliv se jí v profesním životě velmi dařilo, v soukromí už to tak slavné nebylo. Po jejím boku se vystřídalo několik partnerů, a přestože byla i zasnoubená, k oltáři doposud nedošla.

Zásnubní prstýnek jí navlékl například její přítel Simon Atlee, který však tragicky zahynul v prosinci roku 2004 při tsunami v Thajsku, kde si společně užívali romantickou dovolenou.

Jejím prvním partnerem po tragické události se stal populární anglický zpěvák James Blunt (45), ani v tomto případě se šťastného konce nedočkala a v roce 2007 vztah ukončila. Delší dobu pak byla spojována s ministerským předsedou Haiti Laurentem Lamothem.

Momentálně Petra chodí s pohledným podnikatelem Benjaminem Larretchem, s nímž také v loni v listopadu prožila romantickou dovolenou v Mexiku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám