Hlavní obsah
Článek

Filmový festival v Cannes nezdobily svou přítomností pouze světově proslulé krásky Eva Herzigová (51), nebo Petra Němcová (44). Nepřehlédnutelná byla také česká topmodelka Hana Jiříčková, která se nedávno stala ambasadorkou nadace Positive Planet.

Brněnská rodačka byla už poosmé hostem opulentní organizované galavečeře "Positive Cinema", jejímž vyvrcholením byla dobročinná aukce. Hlavními hvězdami byly oceněné slavné francouzské herečky Catherine Deneuve a Juliette Binoche, se kterými u stolu, který bylo možné zakoupit za čtyři sta tisíc korun, zasedla i Hanka v šatech z dílny Alexandra Vauthiera. Ta do aukce přispěla i vlastním nápadem, a to v podobě pražského zážitku. Dražila pozvánku na finálový galavečer soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, jenž se uskuteční ve Španělském sále Pražského hradu na konci srpna. V rámci finále projektu budou mít hosté příležitost se setkat s Hanou i osobně, jelikož se stane předsedkyní poroty, kterou v minulosti vedli např. Tereza Maxová, Adela Banášová, Linda Vojtová či Jiří Bartoška.

Jsem moc šťastná, že se podařilo vydražit pozvánku na finále soutěže, v které jsem i já začínala, za úžasných půl miliónu korun. Celková dražba vygenerovala částku ve výši třiceti miliónů korun. Dlouho jsem zvažovala, jakým směrem se v oblasti pomoci těm, co to potřebují, vydám a v Positive Planet jsem našla to, s čím se ztotožňuji. Jsem ráda, že nás podporují osobnosti jako Robert de Niro, Vincent Cassel či Rita Ora,” uvedla vítězka českého finále Elite Model Look v roce 2007, která patří v současnosti mezi nejúspěšnější modelky světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám