Hlavní obsah
Článek

Konečně nikoli ze zahraničních agentur, ale pěkně z domova, konkrétně z pražského Žofína, si můžeme prohlédnout nádhernou topmodelku Petru Němcovou (44). Kráska zavítala do své rodné země v rámci svých charitativních aktivit.

Již po šesté se v Praze uskutečnila charitativní večeře supermodelky Petry Němcové pro její nadaci Happy Hearts Fund. Stejně jako loňský rok proběhla v pražském Paláci Žofín za podpory magazínu Forbes a pod záštitou Městské části Praha 1 a starosty Oldřicha Lomeckého. Cílem večera bylo vybrat finanční prostředky na výstavbu konkrétní školy v některé ze zemí postižených přírodními katastrofami.

Během uplynulých ročníků se v České republice podařilo, díky štědrosti českých dárců, vybrat už několik miliónů korun. Veškeré finanční prostředky byly použity na výstavbu škol na Haiti a v Nepálu. Mezi hosty jsou každoročně významné osobnosti z České republiky i ze zahraničí.

„Charitativní Gala večeře pro mou nadaci Happy Hearts Fund je projekt, který má v České republice již několikaletou tradici a já jsem neskutečně šťastná, že se nám díky němu dosud podařilo významně pomoci dětem v mnoha zemích světa postižených přírodními katastrofami. V letošním roce se jedná o jedinou večeři pro Happy Hearts Fund na světě,“ uvedla Petra Němcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám