Hlavní obsah
Článek

Již po páté uspořádala Petra Němcová (44) ve spolupráci se svými přáteli charitativní gala večeři na podporu své nadace Happy Hearts Fund. Tentokrát se výjimečný večer uskutečnil v paláci Žofín.

„Jsem strašně vděčná všem lidem, kteří tuto akci v Čechách organizují, protože dobře vím, že je za tím spousta práce,” svěřila se Super.cz Němcová. „Loni jsme vybudovali školu v Nepálu, rok předtím díky tomuto večeru vznikla škola na Haiti. Byla jsem moc ráda, že jsme se s mými kolegyněmi Karolínou Bosákovou a Bárou Bergovou mohly jet na tuto školu podívat. Není to jen o tom užít si tento krásný večer, ale je krásné vidět výsledky, jak jsou děti šťastné, že mají hezkou a bezpečnou školu,” dodala.

Během uplynulých čtyř ročníků se v rámci těchto charitativních gala večeří podařilo vybrat více než šest miliónů korun. V rámci středečního večera se pak vybralo rekordních 2 400 000 korun. Za tyto prostředky se postaví nová škola The Mandra Primary School pro 145 dětí v Nepálu, která byla zničená během zemětřesení v roce 2015. Patnáct procent z celkové částky poputuje na organizaci Člověk v tísni.

Mezi hosty slavnostní Gala večeře jsou každoročně významné osobnosti z České republiky i ze zahraničí. Na delikátním tříchodovém menu si pochutnávaly osobnosti jako Pavlína Němcová, Leoš Mareš s partnerkou Monikou Koblížkovou, Petr Nedvěd, zpěvák Matěj Ruppert, Lenka Vejvalková, Tamara Kotvalová, Victoria či Beata Rajská.

Během večera proběhla módní přehlídka značky BCBG Max Azria, kterou do Prahy osobně přivezla módní návrhářka Lubov Azria, a v závěru večera vystoupil Adam Černý z kapely Lake Malawi.

Reklama

Další články

Načítám