Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Domácí kinematografii letos v Cannes zastupuje jen studentský film Retriever, ale Česko se přesto na nejslavnějším filmovém festivalu neztratí. Co se nepodařilo režisérům, zachraňují naše krásky.

Pravidelným hostem klání o Zlatou palmu je modelka Petra Němcová (44), která sice většinu času tráví na Haiti, ale přesto je dokonalou reprezentantkou českého půvabu. Letos však na červeném koberci nevzbuzuje takový obdiv jako dříve, protože nelze přehlédnout nedostatek na její vizáži.

Petra se na Azurovém pobřeží vystavuje v outfitech s obřími dekolty, v nichž její daleko od sebe posazená ňadra působí asymetricky. Tohoto defektu si po květovaných šatech nešlo nevšimnout ani v bílém modelu, který si Němcová oblékla na slavnostní premiéru filmu Youth, v němž se sešli herečtí veteráni Jane Fonda (86), Michael Caine a Harvey Keitel.

Česká kráska sice na červeném koberci působila jako celebrita mezinárodního věhlasu, ale velký výstřih byl v jejím případě spíše na škodu než k užitku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám