Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nova ohlásila další posilu svého seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 a tentokrát jde o „Hvězdu s velkým H“. Ale nikoli z řad hereček, nýbrž sportovkyň. Roli v seriálu přijala tenistka Petra Kvitová (34). Jak k tomu došlo?

Do seriálu ji ‚dostal‘ Petr Rychlý (58), který v březnu prohlásil, že ‚jakmile vyhraje první zápas‘, zařídí jí místo v herecké sestavě. Petra tuto výzvu přijala a koncem května se ozvala s tím, že na Roland Garros porazila Američanku Juliu Boresupovou.

Scenáristé teď vymýšlí, jak tenistku do děje zakomponovat. Pokud půjde o epizodní roli, nebudou to mít složité, linka by ale byla náročnější a vzhledem k Petřinu časovému vytížení téměř nemožná. Ale nepředbíhejme.

Zatím ani není jasné, zda Kvitová ztvární sama sebe, nebo dostane klasickou roli. Producentka alespoň prozradila, že se objeví v lince s Čestmírem Mázlem, tedy Petrem Rychlým.

Do stejného nováckého seriálu zamířil i hokejista Martin Procházka, ten si zase zahraje s Danou Morávkovou (52). Ztvární sám sebe a v ději má mít ‚malou, ale důležitou roli‘. Televize ho pro ni přímo oslovila.

Reklama

Další články

Načítám