Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Londýně se naplno rozjel slavný tenisový turnaj Wimbledon. Čeští fanoušci drží pěsti hlavně Karolíně Plíškové (32) a Petře Kvitové (34), kterým travnaté kurty nadmíru svědčí.

Své želízko v ohni mají i Britové. A to sice Skota Andyho Murrayho, jenž obhajuje loňské vítězství. Celkově vyhrál Wimbledon hned dvakrát.

Velkou tenisovou fanynkou je i vévodkyně Kate (42), jež nechyběla na tenisovém zápase mezi Andym Murraym a Alexandrem Bublikem.

Kate rozdávala úsměvy na všechny strany, fandila a patřila jednoznačně k největším ozdobám hlediště. V puntíkatých šatech jí to moc slušelo a v jednu chvíli zastínila i samotné tenisové hráče.

Oblíbenec Kate Andy Murray se vévodkyni odvděčil vítězstvím ve třech setech. Třicetiletý Skot měl nedávno zdravotní problémy s kyčlí.

Na Wimbledon se ale stihl připravit a věří si na obhajobu titulu. Navíc se mu daří i v soukromém životě. S manželkou očekává narození druhého dítěte.

Reklama

Další články

Načítám