Hlavní obsah
Článek

Tenis a luxusní zboží k sobě prostě neodmyslitelně patří. Platí to i v případě Petry Kvitové (34), která si potrpí na luxusní šperky. Petra se sice na jednu stranu nebojí přiznat, že se cítí nejlépe v teplácích, na druhou stranu se pro určité vybrané příležitosti ráda nastrojí a vyzdobí.

„Myslím si, že šperky má ráda každá žena, a ani já nejsem výjimkou. Už od malička miluju hlavně náušnice, na ty mám slabost. Nebyla jsem jako dnešní holčičky bez dírek v uších, naštěstí mi maminka nechala dost brzy uši propíchnout. Už na základní škole jsem tomu propadla a vždycky jsem si kupovala hezké náušnice a stále mě to drží,” svěřila se Super.cz Petra.

Okázalé šperky na dvojnásobné wimbledonské vítězce ale nejspíš neuvidíte. „Osobně mám ráda jednoduchost a nepotřebuji výraznou extravaganci. I v běžném životě chodím nejradši v teplácích, ke kterým se výrazné šperky moc nehodí," směje se. "I když jdu třeba na večeři, tak volím džíny a tričko, takže mě na extra výrazné šperky neužije. Na druhou stranu, když vyrazím na nějakou párty, tak se ráda odvážu," říká Petra, která byla oficiálně představena jako česká tvář známé šperkařské firmy.

Dalo by se očekávat, že při Petřiných astronomických příjmech budou fungovat diamantové šperky jako spolehlivý způsob investice. Ve skutečnosti to tak ale úplně není. „Tak to nevnímám. Já jsem vlastně obecně na peníze barbar, žádné investice neřeším. Proto mě to asi ani nenapadne v souvislosti se šperky, spíš si je pořizuji proto, že se mně samotné líbí,” říká Kvitová, kterou šperky zdobí dokonce i na kurtu. „Nikdy mi nechybí náušnice, řetízek a prstýnek. Zvykla jsem si na to a nevadí mi to při ničem. Cítím se se šperky na kurtu lépe než bez nich.”

Petra většinou nevnímá cenu svých šperků, ale jejich citovou hodnotu. Nejvíce si prý cení náušnic, které si pořídila po druhém vyhraném Wimbledonu. „To jsou moji miláčkové,” dodává zasněně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám