Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Petra Janů (71) odletěla nedávno společně s kamarádkami na exotické Maledivy. Ještě předtím ale musela řešit hodně nepříjemnou situaci.

Z důvodu silné alergické reakce jí otékal obličej a zpěvačka čelila velké kritice své vizáže. Nejprve se vůbec nevědělo, co reakci způsobilo, nakonec ale Petra zjistila, že za nepříjemný otok může barva na vlasy.

Otok tak podle ní nebyl způsoben výplňovým materiálem ani kosmetickými úpravami. „Alergii na barvu na vlasy jsem zjistila hned na letišti. Měla jsem oteklé a zduřelé pruhy kůže kolem celé vlasové části hlavy. Otok přecházel do celého obličeje. Po nasazení léků a postupném vymývání barvy otok obličeje ustupoval,“ řekla Super.cz Janů s tím, že se jednalo o barvu, která je běžně k dostání v obchodech, nikoliv o žádný vlasový experiment.

Léky naštěstí zabraly a zpěvačka se tak v klidu mohla opalovat na pláži a dopřávat si relax u moře. Pochlubila se dokonce postavou v bikinách.

Petra je ale hlavně ráda, že konečně zjistila příčinu problémů s obličejem. Opakované otoky obličeje se neustále zhoršovaly, což Petře před odjezdem na dovolenou vůbec nepřidalo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám