Hlavní obsah
Článek

Přední stránky českých bulvárních plátků plní v posledních dnech podobizna Petry Janů (71). Média se pozastavují nad výraznou změnou fyziognomie jejího obličeje. Někteří novináři přisuzují změny rysů ve tváři zásahům plastické chirurgie, zpěvačka drobné změny nepopírá, ale hlavní vliv dává na vrub silné alergii.

Tyto zdravotní komplikace trojnásobné Zlaté slavici nezabránily v tom vystoupit ve středu na velkém koncertu v pražské Hybernii. Vystoupení s kapelou Amsterdam a Smíchovskou komorní filharmonií pro ni bylo největším vánoční dárkem. Zpěvačka se až téměř do Štědrého dne nezastaví.

„Cítím se skvěle a na pódiu mezi klukama je mi báječně. A opravdu mě nic zásadního netrápí, nejsem ani vážně nemocná, ani se nerozpadám,” řekla s hlasitým smíchem v narážce na články posledních dnů v některých médiích, která hodnotí její vzhled.

„Je to nějaká alergie na něco, a teď se zjišťuje na co. Pokud se někteří zcela upřímně strachují o můj stav a budoucnost, tak jim za to velmi děkuji, vážím si toho! A mohu je uklidnit, že jsem v pořádku. Ale pokud je to nějaká podivná kampaň proti mně, pak jen říkám - mě se jen tak nezbavíte,” směje se Zlatá slavice s tím, že z těch, kteří do ní šijí, si opravdu nic nedělá.

„Za mě hovoří moje práce, plné sály. Jsem teď opravdu spokojená, šťastná, daří se mi, vystoupení mám opravdu požehnaně a přeji si, ať to takhle ještě nějakou dobu vydrží. Ale možná právě tohle někoho štve, někomu to vadí. Nevím a ani po tom nepátrám. Já každému přeju, co jeho jest, a nemám ani čas se starat o někoho druhého a řešit někoho,” dodala zpěvačka, která přiznala, že blížící se Vánoce sice příliš ráda nemá, protože jí bývá smutno, ale ty letošní stráví s přáteli, rodinou. Tím, že si několikrát v rámci koncertů zazpívá koledy, se jí je podaří “přežít”.

Na přelomu roku vyrazí s kamarádkami za sluncem a mořem na Maledivy a pak ji čeká druhá polovina zimní pěvecké sezóny, kdy se jí diář, tak jako každý rok, zaplnil především plesy a firemními večírky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám