Hlavní obsah
Článek

Tradice a zvyky se mají dodržovat! Toho se důsledně drží i zpěvačka Petra Janů (71), která bude první dny letošního roku trávit na pláži v plavkách. S kamarádkami totiž opět vyrazí za teplem na Maledivy.

„Už se nemůžu dočkat. Jsem štír a sluníčko i teplo k životu potřebuju. Silvestra, kterého stejně moc neslavím, strávíme v letadle a první lednový den už se budu válet na pláži. Výhodou téhle dovolené je, že na ostrově kromě plavek a pár kousků oblečení fakt nic nepotřebujete,“ říká Petra.

Na Maledivách nebude Petra žádnou novickou. Poprvé si tuhle dovolenou snů dopřála před třemi lety. Předloni při přestupu v Dubaji byla dokonce přítomna silvestrovskému požáru nejvyšší budovy. „Doufám, že letos nás žádné takové dobrodružství nepotká a cesta proběhne hladce,“ směje se zpěvačka.

Společně s kamarádkami si bude Petra užívat pohodu v resortu Reethi Beach. Právě tam se v roce 2004 o druhém vánočním svátku Karel Gott, Michal David a Karel Svoboda s rodinami setkali s vlnou tsunami. Voda jim tehdy zatopila domky, ve kterých bydleli, ale k újmě na zdraví tehdy nikdo naštěstí nepřišel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám