Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Milovaný manžel Michal Zelenka jí umřel v prosinci před šesti lety, Vánoce tak od té doby byly pro Petru Janů (71) spíše nutným zlem. Letos ale bude vše jinak. Zpěvačka nám přiznala, že letos po dlouhé době stráví Štědrý den na chalupě u sporáku a na svátky se dokonce těší.

„Na chalupu za mnou přijede kamarádka se svou osmiletou dcerkou Adélkou. Po letech tak moje Vánoce budou mít zase smysl. Určitě budu smažit candáta a udělám bramborový salát. Pro malou usmažím řízky. Rybí polévku moc nemusím. Michal na ni byl odborník, ale jedla jsem ji jen jednou v roce. Nejspíš udělám nějaký dobrý vývar,“ svěřila Super.cz Petra.

Své letošní štědrovečerní menu zpěvačka proflákla na akci Českého rozhlasu Pochoutkový rok, kde se odměňovaly nejlepší posluchačské recepty z pořadu Pochoutky. Jeho moderátorka Naďa Konvalinková, která byla také v porotě, s Petrou stihla v šatně ty nejlepší recepty probrat. „Obě nás zaujal recept na králíka na černo a řekly jsme si, že ho určitě zkusíme,“ dodala zpěvačka, která je vyhlášenou kuchařkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám